Pientapahtuma-avustukset

Haluaisitko suunnitella retkikuntaa saunaillassa muiden kerholaisten kanssa? Kiinnostaisiko järjestää naiskiipeilijöiden träditapaaminen? Hae rahaa! Kerho kannustaa jäseniään verkostoitumaan tarjoamalla pientä apurahaa pieniin tapahtumiin.

Jos järjestät tapahtuman, johon on tervetullut riittävän suuri osa jäsenistöstä, voit saada enintään 100 € tukea esimerkiksi vuokraan tai virvokkeisiin. Haku on jatkuva, ja nopeat juovat hitaiden apurahat! Valinnan tekee taas Alppikerhon hallitus, jota saa painostaa esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä.

Tapahtumien tulee olla avoimia kerholaisille. Tietenkin osallistujamäärää voidaan rajoittaa esimerkiksi tilan rajallisuuden takia. Hallitus voi auttaa ilmoittautumisissa yms. järjestelyissä. Tapahtumista tiedotetaan jäsenkirjeessä sekä sosiaalisessa mediassa.

Hakuohje

Hae avustusta täyttämällä alla oleva lomake tai lähettämällä sähköpostia hallitukselle (hallitus@alppikerho.fi).

Viestin otsikoksi Pientapahtumatukihakemus.

Viestin sisällöksi vastaukset seuraaviin kysymyksiin. Huomaa merkkirajoitukset! Hallituslaisten keskittymiskyky on niin huono, että emme ehkä saa luettua liian pitkiä tekstejä loppuun asti!

  1. Tapahtuman tarkoitus (max. 300 merkkiä)
  2. Ketkä osallistuvat? Kuinka monta osallistujaa mahtuu? (max. 300 merkkiä)
  3. Missä ja milloin? (max. 300 merkkiä)
  4. Mihin avustus käytettäisiin? (max. 300 merkkiä)