Samuli Mansikka 1978–2015

Samuli Aconcaguan huipulla

Samuli Mansikka ja Pemba Sherpa kuolivat keskiviikkona 25.3.2015 Annapurnalla. He olivat käyneet edellisenä päivänä huipulla ja olivat matkalla alaspäin.

On epätodellista lukea tämä suru-uutinen Samulin poismenosta. Se on kait pakko uskoa todeksi, vaikka ei haluaisi.

Samuli oli esikuva niin kiipeilyssään kuin positiivisessa asenteessaan. Hänen kiipeilyistään tietävät parhaiten ne, jotka ovat jakaneet köyden hänen kanssaan. Me muut olemme saaneet lukea niistä sanomalehdistä, elää niiden mukana sosiaalisen median kautta ja kuulla niistä esitelmissä ja illanistujaisissa.

Samuli luotsasi viime vuodet Alppikerhoa minkä matkoiltaan ehti. Ahkerana reissaajana hänellä oli aika tiukassa, mutta hän ehti aina kannustaa muita ja sanoa hyvää asiaa hyväksi; johtaa kerhoa hymyssä suin. Se kantaa pitkälle – vaikka maailman katolle!

Oli ilo ja etuoikeus tutustua Samuliin.

Haluamme välittää koko Alppikerhon puolesta suurimmat osanottomme Samulin omaisille ja läheisille.

Alppikerhon hallitus
Reima (PJ), Anne, Elina, Heidi, Heidi, Joel, Kirsi, Markku ja Matti