Alppikerhon uusi jäsenkortti

Alppikerhon koodaus-, grafiikka- ja jäsentietoryhmä on saanut valmiiksi uuden jäsenkortin. Tänä vuonna Alppikerho ei enää lähetä jäsenilleen Kiipeilyliiton vuositarroja. Sen sijaan olemme laatineet kokonaan uuden sähköisen ja tulostettavan kortin, joka on voimassa aina vuoden kerrallaan.

Suunnista jäsenkorttisivulle ja täytä tietosi lomakkeeseen, niin kortti vilahtaa sähköpostiisi. Voit sitten tulostaa sen paperille tai näyttää taskutieturisi ruudulta aina jäsenetuja käyttäessäsi. Jos olet täysjäsen ja aiot hankkia alppimaja-alennustarran, suosittelemme kortin tulostamista ja laminointia.

Jos et ole saanut kortista kertovaa jäsenkirjettä, sähköpostiosoitteesi ei ole kerhon tiedossa. Ilmoita meiliosoitteesi jäsenvastaaville, niin sinun ei tarvitse odotella kirjepostissa tulevaa paperista jäsenkorttia.