Alppikerhon kurssit 2016

Hyvää uuttaa vuotta myös Alppikerhon kurssirintamalta!

Viime vuonna kurssitoiminta on ollut jonkunlaisessa murroksessa. Perinteisellä tavalla aikatalutetuille Alppikerhon kursseille ei taskaan löytynyt kovinkaan montaa osallistujaa ja suurin osa aikatalutetuista kursseista jouduttiin perumaan, eli viime vuosien trendi on jatkunut. Sen innoittamana lähdimme pohtimaan kurssitoimintaa uusiksi ja päädyimmi erään laiseen kolmikanta-ratkaisuun. Alppikerho järjestää siis vuonna 2016 seuraavan laisia kursseja:

  1. Alppikerhon omia aikataulutettuja kursseja. Nämä ovat usein hieman erikoisempia ja vain Alppikerhon kautta saatavia kursseja, joita ostetaan osallistujittain Alppikerhon Holvi-kaupasta. Esimerkiksi suosittu Kiipeilijän Turvallisuus-Workshop järjestetään tällä tavalla myös tänä keväänä, lähempänä kalliokiipeilykauden alkua.
  2. Valmiiksi aikataulutettuja yhteistyökursseja eri toimijoiden kanssa. Nämä kurssit ovat jonkun muun kun Alppikerhon itse vetämiä kursseja, mutta Alppikerhon Holvi-kaupan kautta Alppikerhon jäsenet pääsevät kursseille markkinahintaa edullisemmin. Tsekkaa tämänhetkiset Yhteistyökurssit Holvista!
  3. Alppikerhon ns. on-demand kurssit. Alppikerho tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden hyvinkin edullisiin tilauskursseihin, jos jäsenet itse keräävät osallistujat kasaan ja sopivat keskenään sopivan kurssiajankohdan. Lisätietoa on-demand kursseista löytyy kurssi-sivulta, ja esimerkkejä kursseista ja niiden hinnoista löydät Holvi-kaupan on-demand osiosta.

Uusia kursseja lisätään koko ajan, joten kannattaa pysyä kuulolla nettisivuilla tai Alppikerhon Facebook-sivulla!

Viime vuoden syyskokouksessa valittiin myös uudet kurssivastaavat, Jonne Heinonen ja Toni Tuulari. He jatkavat tästä siis kurssiasioiden pyörittelyä vuonna 2016. Hieno homma!

Kiitos ja kumarrus,
Joel
Kurssisäätäjä anno 2015