Projekti #alppikerholaiset

Mitä isot edellä! Alpinist community projectin inspiroimana aloitamme oman yhteisöprojektimme Instagrammissa. Kerhon some-tunnukset annetaan joka viikko lainaan uudelle kerholaiselle, joka saa tilaisuuden jakaa kuviaan ja muistojaan.

Tavoitteena on tuoda kerholaisten tekosia – niin isompia kuin pienempiäkin – toistensa tietoisuuteen. Toivottavasti enemmän inspiroimaan ja hauskuuttamaan kuin herättämään kateutta. Toki tällainen myös nostaa mukavasti kerhon profiilia nykymedioissa.

Mutta on tähän ansakin ujutettu: Kuvan julkaisijan täytyy antaa Alppikerholle lupa käyttää kuvaa viestintä- ja markkinointitarkoituksiin, luonnollisesti niin, että kuvan ottaja mainitaan kuvan yhteydessä.

Ensimmäisellä viikolla 25.-31.1. kerhon PJ Reima esittelee vuosien 2009-2015 kiipeilyhuippuhetkensä, yksi vuosi per kuva. Sen jälkeinen viikko menee Matille, sitten on vuorossa Markku M:lle ja hänen jälkeensä Jonne. Sen jälkeen ehkä sinä?

Kuulostaako hyvältä? Ruksi itsellesi #alppikerholaiset-viikko Doodle-kyselyssä! Ilmoitathan siinä koko nimesi niin tiedotuspuolen on helpompi ottaa sinuun yhteyttä.

 

Suuren suosion saanut #alppikerholaiset -projekti jatkuu! Kuvapostauksia nähdään vielä huhti- ja toukokuun ajan. Voit ruksia itsellesi postausviikon huhti- tai toukokuulle täältä!