Jäsenmaksut ja vakuutus

Alppikerhon jäsenmaksujen eräpäivä tuli ja meni. Jos maksoit jäsenmaksun tammikuun aikana, kiipeilyvakuutuksesi jatkuu katkeamatta. Jos maksat sen myöhemmin, vakuutus tulee uudestaan voimaan maksupäivän jälkeen.

Jäsenkortissa lukee, että se on voimassa maaliskuun loppuun. Tämä koskee kerhon jäsenetuja, mutta ei vakuutusta. Se katkeaa vuoden alussa, jos jäsenmaksua ei maksa tammikuussa. Kieltämättä hieman sekavaa. Lue vakuutuksen tuoteseloste (pdf), ettet nauti/kärsi perusteettomasta turvallisuudentunteesta.

Jos muutit maksaessasi jäsenyytesi täysjäsenyydestä kevytjäsenyydeksi, saatoit saada maksumuistutuksen. Se on turha ja jäsenvastaavan töppäys. Jäsenyytesi on kunnossa.

Muussakin tapauksessa olet saattanut saada turhan muistutuksen. Selvitämme parhaillaan, missä vika piilee. Jos sinulla on tosite maksetusta jäsenmaksusta, se riittää jäsenyytesi osoitukseksi esimerkiksi vakuutusasioissa.