Syksyn junnuvuorot starttaavat syyskuun alussa

Alppikerhon junnuryhmät alkavat syyskuun alussa 3.9. alkaen Salmisaaressa: tiistaisin klo 17.30-19 ja sunnuntaisin klo 17-18.30. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntain ryhmä on etupäässä aloitteleville kiipeilijöille ja ilmoittautua voi halutessaan myös molempiin ryhmiin (huom. sisaralennus). Sunnuntain ryhmän hintaan kuuluu kiipeilykengien ja valjaiden vuokra. Tiistain osalta voi käyttää max. 5 kertaa Salmisaaren vuokravarusteita veloituksetta. Saken junnut saavat -20% alennuksen kiipeilyvarusteista, mikäli ne hankkii Kiipeilyareenan kaupasta. Kannattaa hyödyntää tarjous!

Junnukiipeilymaksuihin sisältyy vakuutus ja Alppikerhon juniorijäsenmaksu. Mukaan junnuryhmiin pääsee myös kesken kauden ja yhden kerran pääsee ilmaiseksi kokeilemaan. Lisäksi otamme myös valmennus/junnuohjaustiimiimme mukaan lisää uusia ohjaajia, jos junnuohjaus kiinnostaa, ota yhteyttä junnut(ät)alppikerho.fi