Alppikerhon kevään junnuvuorot starttaavat tammikuussa

Alppikerhon kevään 2018 ohjatut junnuryhmät alkavat tammikuussa (ti 9.1. ja su 14.1. alkaen) Salmisaaren kiipeilykeskuksessa. Kiipeilyvuorot ovat tiistaisin klo 17.30-19 ja sunnuntaisin klo 17-18.30. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntain ryhmä on etupäässä aloitteleville kiipeilijöille ja ilmoittautua voi halutessaan myös molempiin ryhmiin (huom. sisaralennus). Sunnuntain ryhmän hintaan kuuluu kiipeilykengien ja valjaiden vuokra. Tiistain osalta voi käyttää max. 5 kertaa Salmisaaren vuokravarusteita veloituksetta. Saken junnut saavat -20% alennuksen kiipeilyvarusteista, mikäli ne hankkii Kiipeilyareenan kaupasta. Kannattaa hyödyntää tarjous!

Junnukiipeilymaksuihin sisältyy vakuutus ja Alppikerhon juniorijäsenmaksu. Mukaan junnuryhmiin pääsee myös kesken kauden ja yhden kerran pääsee ilmaiseksi kokeilemaan. (Tiistain vuoro: 9.1.-5.6.2018, sunnuntain vuoro 14.1.-6.5.2018). Junnumaksut hoituvat kätevästi Alppikerhon Holvi-verkkokaupassa.