Alkusyksyn uutiskirje!

Uutiskirjeessä tällä kertaa:

  • KiipeilyAreenan 10-kerran kortti käy nyt kaikissa toimipisteissä!
  • Draikkatornin seuravuoro keskiviikkoisin 16:30->
  • Via Finlandia 60v – Buff myynnissä
  • Via Finlandia 60v – Historiaa blogissa tarinaa ensinoususta

Tulevia tapahtumia:

  • KERHOILTA: Reissukertomus Kaukasukselta ke 16.10. klo 19-20:30
  • Helsinki Adventure Night – Seikkailukirppis la 16.11. klo 12-17
  • Pikkujoulut 30.11. klo 16-24
  • Korouoman jääkiipeilykestit 5.-8.12.


Päivityksiä jäsenetuihin:

KiipeilyAreenan 10-kerran kortti käy nyt kaikissa toimipisteissä!
Paljon kyselty ja odotettu muutos on viimein totta! Lokakuusta lähtien ennen vain Salmisaaren toimipisteessä toiminut 10-kerran perjantaikortti käy myös Kalasatamassa ja Tammistossa. Ei muuta kuin testaamaan juuri avatun Tammiston uudet boulderseinät! :)

Draikkatornin seuravuoro keskiviikkoisin 16:30->
Jäsenistön pyynnöstä tornilla startataan seuravuoro! Vuorolle ovat tervetulleita kaikki lajia jo harrastavat ja lajista kiinnostuneet. Seuran jäsenet kiipeilevät vuorolla keskiviikkoisin maksutta ja saavat lainata seuran hakkuja ja kenkiä. Omat valjaat ja kypärä on hyvä olla mukana!

Seuraan kuulumattomat voivat kiipeillä tuttuun 10e kertakäyntihintaan ja halutessaan lainata varusteita, on kertakäynnin hinta 15e. https://holvi.com/shop/alppikerho/section/drytool-seina/

Päivitetty lista syksyn kiipeilyvuoroista 10-korteilla:

– Maanantaisin BK Pasila- Tiistaisin BK Espoo
– Keskiviikkoisin Helsingin Kiipeilykeskus
– Keskiviikkoisin Draikkatorni Paloheinä (ilmainen seuravuoro)
– Torstaisin BK Herttoniemi
– Perjantaisin Kiipeilyareena Salmisaari, Kalasatama ja Tammisto
– Sunnuntaisin BK Konala
– Joka päivä Draikkatorni Paloheinä (kertakäynnit ja kausikortit)

Via Finlandia 60v – Buff myynnissä

Tänä vuonna tuli kuluneeksi 60 vuotta siitä, kun Suomen Alppikerhon perustaja Matti A. Jokinen teki ensinousun Dolomiiteilla linjalle Via Finlandia. Juhlavuoden ollessa kyseessä, halusimme seurana tehdä jotakin erikoisempaa reitin kunniaksi ja päätimme painaa tuon ikonisen Matin ottaman vuorikuvan Buffiin ja paitaan. Paitojen kanssa on ollut pientä ongelmaa, mutta Buffit saatiin painosta ja oi wau, hienoja ovat! Osta oma Buff holvista https://holvi.com/shop/alppikerho/product/71437a7dce08cdb46247f7957740d449/.

Alppikerhon toimintasuunnitelmassa on myös jo vuosia ollut tavoitteena lähettää oma retkikunta maailmalle. Ja päätimme edistää tätä samalla, Matin ensinousun hengessä! Kaikki Buffien ja paitojen tuotto menee siis lyhentämättömänä retkikuntarahastoon, mistä se käytetään sopivan retkikunnan ja kohteen löydyttyä. Retkikunta on tarkoitus saada matkaan jo Alppikerhon juhlavuonna 2022, jolloin me täytämme 60 vuotta! Olisiko Sinulla ideaa kohteesta tai haluatko mukaan? Ole yhteydessä info@alppikerho.fi

Via Finlandia 60v – Historiaa blogissa tarinaa ensinoususta

Kiipeilylehdessä 10 vuotta sitten julkaistu Matin kirjoittama artikkeli ensinoususta taas ajankohtaisempi kuin koskaan. Jos et ole vielä lukenut, niin käy ihmeessä lukaisemassa! 
http://alppikerho.fi/historia/2019/10/03/via-finlandia-50-v-kiipeily-nro-2-2009/

Lokakuussa tapahtuu:

KERHOILTA: Reissukertomus Kaukasukselta ke 16.10. klo 19-20:30
Tapanilan Urheilukeskus, päärakennus, Erätie 3, 00730 Helsinki

Alppikerhon vuoden kolmannessa kerhoillassa avataan Finnish Alpine Award 2019 -stipendihaku ja kuullaan edellisvuoden voittajien Jonnin ja Tapion vaiherikkaasta reissusta Kaukasuksen vuoristossa tähtäimessään Koshtan (5151m). Tule kuuntelemaan, miten suunnitella ja toteuttaa reissu kohteeseen, josta ei etukäteisinfoa juurikaan löydy.

https://www.facebook.com/events/499674160591269/

Marraskuussa tapahtuu:

Helsinki Adventure Night – Seikkailukirppis la 16.11. klo 12-17
Alppikerho on tänä vuonna mukana HAN:issa järjestämässä alueella seikkailukirppiksen. Varaa pöytä etukäteen info@alppikerho.fi. Pöytä on maksuton, mutta rajallisen pöytämäärän vuoksi joudumme perimään 20e peruutusmaksun perumattomasta pöydästä. Voit jäädä myymään itse tavaroitasi, tai me myymme ne puolestasi. Joka tapauksessa saat tulot itsellesi :)

Pikkujoulut 30.11. klo 16-24
Helsingin Kiipeilykeskus, Erätie 3, 00730 Helsinki

Tänä vuonna unohdetaan kokouspikkujoulut ja lyöttäydytään yhteisiin kemuihin Helsingin Kiipeilykeskuksen, Tapanilan Erän ja Mosa Climbersin kanssa! Luvassa ainakin kiipeilyä, sauna ja Julian pikkujoulubaari. Tapahtumasta lisätietoa myöhemmin!

Joulukuussa tapahtuu:

Korouoman jääkiipeilykestit 5.-8.12.
Perinteiset Korouoman jääkiipeilykestit vietetään taas itsenäisyyspäiväviikonloppuna 5.-8.12.! Majoitus tuttuun tapaan Perä-Posion Metso. Majoituksen hinta koko viikonlopulta 20e. Luvassa jään nakuttelua varmasti hyvässä seurassa, mukavia iltoja ja saunomista. Mitäpä sitä muuta talviseen vapaapäivään kaipaa! :)

Lisätietoa https://www.facebook.com/events/948280408854254/

Mukavaa syksyä!
Tiedotus