Alppikiipeilykurssi Suomessa & Ranskassa kesällä 2017

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
3.7.2017–7.7.2017
Koko päivä

Tapahtumapaikka
La Grave

Laji


Suomen Alppikerho järjestää jälleen alppikiipeilykurssin kesä-heinäkuun aikana yhteistyössä Vuoristoretkien (www.arktisiaelamyksia.com) kanssa. Vuoristo-oppaana toimii kokenut Petter Reuter. Valmistautumisjaksot pidetään Suomessa kesäkuussa ja kiipeilyjakso oikeita alppikiipeilyreittejä kiiveten Ranskan La Gravessa heinäkuussa.

Kurssilla opit monipuolisesti alppikiipeilyn perusteet ja tavoite onkin saada valmiudet itsenäiseen vuorilla liikkumiseen helpoilla ja keskivaikeilla reiteillä.
Kurssilla opetellaan mm. jäätikköturvallisuutta, lumikiipeilyä, harjanteilla köysistössä liikkumista ja kalliokiipeilyä vuoristo-olosuhteissa. Reittivalinta ja kartan sekä opaskirjan lukeminen kuuluu myös ohjelmaan. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että kaikki taidot pystytään käymään läpi myös varsinaisia alppireittejä kiiveten.

Hinta 980 € / henkilö jos 4-6 osanottajaa. Hinta sisältää oppaan ja opetuksen.

Kurssin aikataulu:
7.6. Iltapäivä/ Ilta: jäätikkö/ alppikiipeily teoria
10.- 11.6. Olhava: köysistöt, railopelastusta, kalliokiilat
27.6. Iltapäivä/ Ilta: köysistö/ railopelastus ”testi”
3.- 7.7. Kurssi La Grave: Käytännön harjoituksia ja pitkien reittien kiipeilyä Ranskan suurimman luonnonsuojelualueen ympäristössä.
Lisätietoja kurssin sisällöstä, majoitusmahdollisuuksista, lennoista, maksutiedoista, vakuutuksista: kurssit@alppikerho.fi