Juniorit

Alppikerhon kevään 2019 junnuvuorot alkavat 13.1. Ryhmissä on hyvin tilaa, tervetuloa!

Ilmoittautumiset Holvissa!

Tiedustelut: junnut(ät)alppikerho.fi

Mitä?

Ohjattua kiipeilyä 7–18-vuotiaille. Toiminta suhteutetaan yksilöllisesti nuoren ikään, haluun ja kokemukseen.

Nuorimmille tarjotaan mahdollisimman turvallinen ympäristö kokeilla ja harrastaa kiipeilyä sekä oppia yläköydellä tapahtuvan seinäkiipeilyn perustaidot. Vanhemmille junnuille tarjotaan edellä mainittujen lisäksi edistyneempää kiipeilytekniikan opetusta. Ketään ei pakoteta kilpailemaan, mutta Alppikerho tukee kilpailuihin osallistumista ja tarvittaessa voimme myös valmentaa nuorta.

Loppukeväästä viedään säiden salliessa sisällä kehittyneet taidot myös ulos, oikeille kallioille.

Milloin?

Sunnuntaisin 17.00-18.30 (ikäraja 7-vuotta) ja tiistaisin 17.30–19.00 (ikäraja 10-vuotta).

  • Sunnuntain vuoron kausi 13.1. – 5.5. (poislukien 17.2. ja 21.4.).
  • Tiistain vuoron kausi 15.1. – 7.5. (poislukien 19.2. ja 30.4.).

Vuorot pidetään Kiipeilyareenalla (Energiakatu 1, Salmisaari, Helsinki). Toukokuussa tutustutaan ulkokiipeilyyn säiden niin salliessa.

Kenelle?

Kaikille kiipeilystä kiinnostuneille 7–18-vuotiaille. Lajin luonteen takia ohjaajalla on kuitenkin oikeus arvioida lapsen soveltuvuus ryhmään.

Miten paljon ja kuka vastaa?

Kausimaksu kevätkaudelle 2019 on 200 euroa (sisaralennus: 180 euroa seuraavilta saman perheen lapsilta). Junnuvuorot maksetaan verkkokaupassa. Mukaan pääsee myös kesken kauden.

Juniorin on oltava Suomen Alppikerhon jäsen, joten kausimaksun lisäksi pitää erikseen maksaa Suomen Alppikerhon juniorijäsenyys.  Uuden jäsenen tulee maksaa jäsenmaksu verkkokaupassa ja täyttää liittymislomake, jotta saamme kerhon jäsenrekisteriin tarpeelliset tiedot. Jo jäsenrekisterissä oleville junioreille lähetetään kerhon jäsenmaksulasku vuoden alussa. Jäsenmaksu sisältää Suomen Kiipeilyliiton kiipeilyvakuutuksen, kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kiipeily -lehden ja muut Alppikerhon jäsenedut. Jäsenkortin voi itse tulostaa jäsenkorttigeneraattorista. Mikäli jäsenyyteen liittyen on kysyttävää ottakaa yhteys jasen(at)alppikerho.fi.

Ohjaajilla on vastuuvakuutus.

Kiinnostuitko?

Sunnuntain vuorolle voi tulla kokeilemaan kiipeilyä. Ensimmäinen kerta ilmaiseksi.

Ota yhteyttä junnut(at)alppikerho.fi!