Kurssit

Alppikerhon aikataulutetut kurssit

Alppikerho järjestää muutamia – vähän erikoisempia ja usein vain Alppikerhon kautta saatavia – valmiiksi aikataulutettuja kursseja ja tapahtumia. Nämä kurssit ostetaan osallistujittain Alppikerhon Holvi-kaupasta. Niistä tiedotetaan uutiskirjeessä, kotisivuilla ja Facebook-sivulla kun päivämäärät varmistuvat.

Alppikerhon aikataulutettujen kurssien peruutusehdot

 • Mikäli kurssilainen peruu kurssin yli 8 päivää ennen kurssin alkamista kurssimaksu palautetaan, mutta siitä peritään 10€ käsittelymaksun.
 • Mikäli kurssilainen peruu kurssin alle 8 päivää ennen kurssia kurssimaksua ei palauteta.
 • Mikäli kurssilainen sairastuu, loukkaantuu tai heille ilmenee muu force majeur -syy kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä pois lukien 0,9€ käsittelymaksu.
 • Mikäli Alppikerho joutuu perumaan kurssin (ohjaajan sairastumisen tai muun force majeur– syyn vuoksi kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä.

Alppikerhon Yhteistyökurssit

Alppikerho järjestää kursseja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Tarjolla olevat yhteistyökurssit löydät Alppikerhon Holvi-kaupasta yhteistyökurssit-osiosta. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote verkkokaupasta. Jokaisen kurssin kohdalla on mainittu yhteistyökumppani. Huomaa että joillakin kursseilla on esitietovaatimuksia! Täytä myös huolellisesti mahdolliset lisätietokysymykset kurssin oston yhteydessä.

Yhteistyökurssien peruutusehdot

Mikäli kurssin tuotteessa ei muuta mainita, seuraavat peruutusehdot pätevät:

 • Mikäli kurssilainen peruu kurssin yli 8 päivää ennen kurssin alkamista kurssimaksu palautetaan, mutta siitä peritään 10€ käsittelymaksun.
 • Mikäli kurssilainen peruu kurssin alle 8 päivää ennen kurssiajankohtaa kurssimaksua ei palauteta.
 • Mikäli kurssilainen sairastuu, loukkaantuu tai heille ilmenee muu force majeur -syy kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä pois lukien 0,9€ käsittelymaksu.
 • Mikäli kurssin järjestäjä joutuu perumaan kurssin (ohjaajan sairastumisen tai muun force majeur– syyn vuoksi) kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä.

Alppikerhon On-demand kurssit

Alppikerho tarjoaa jäsenilleen myös mahdollisuuden edullisiin tilauskursseihin, mikäli kerholaiset keräävät itse kurssiporukan kansaan. Näin kurssin toteutumista ei tarvitse jännittää,  päivämäärän saa sovittua itselleen sopivaksi ja kurssin hinta saadaan pidettyä erittäin kohtuullisena. Suosittelemme esimerkiksi Alppikerhon Facebook-sivua kurssikavereiden löytämiseen.

Esimerkkejä kurssihinnoista (optimaalisella osallistujamäärällä per ohjaaja) löydät alla olevasta kuvasta.

On-demand kurssien eimerkkihintoja

On-demand kurssin tilaaminen

Mikäli olet kiinnostunut Alppikerhon järjestämästä tilauskurssista toimi näin:

 1. Valitse mieleisesi kurssi Alppikerhon-Holvi kaupasta on-demand-osiosta (tai ole yhteydessä kurssivastaaviin räätälöidystä kurssista!). Lue kurssin kuvaus, maximi määrä osallistujia per ohjaaja, mahdolliset esitietovaatimukset ja kuinka paljon aikaa kurssi vaatii. Kerää haluttu määrä kurssikavereita kasaan ja sovi 2 kappaletta kaikille sopivia kurssipäivämääriä vähintään 2 viikon päähän.
 2. Ole yhteydessä kurssivastaaviin (kurssit@alppikerho.fi) vähintään 2 viikkoa ennen toivottua kurssiajankohtaa. Kerro: 1) minkä kurssin haluat järjestettävän, 2) 2 kappaletta sopivaa järjestämis ajankohtaa 3) kuinka monta osallistujaa kurssille on tulossa, 4) osallistujien kiipeilytaustastasta ja tavotteista kurssilla, ja 5) mahdollisia muita toiveita ja kommentteja.
 3. Odota vastausta. Alppikerho pyrkii 1 viikon sisällä löytämään sopivat ohjaajat kurssille, joille ainakin toinen ehdottamistasi päivämääristä sopii. Kun sopivat ohjaajat ovat löytyneet, ohjaajat ovat suoraan yhteydessä kurssilaisiin käytännön järjestelyiden sopimiseksi.
 4. Maksa oikean ohjaaja / osallistujamäärän kurssi Alppikerhon-Holvi kaupassa viimeistään 8 päivää ennen kurssin toteutumispäivämäärää. Maksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja sekä Alppikerho että kurssilaiset ovat sitoutuneita tapahtumaan.

HUOM! Kaikkien kurssilaisten on oltava Alppikerhon jäseniä.

On-demand kurssien peruutusehdot

Mikäli Alppikerho ei löydä ohjaajia, joille jompi kumpi ehdotetuista kurssiajankohdista soppii, eikä ohjaajien ja osallistujien kanssa saada sovittua toista sopivaa kurssiajankohtaa kurssilaisille ei tietenkään koidu mitään kustannuksia.

Mikäli osallistujat peruvat kurssin alle 8 päivää ennen kurssia kurssimaksua ei palauteta. Mikäli yli puolet kurssilaisista sairastuu tai loukkaantuu, tai heille ilmenee muu force majeure -syy niin että he eivät pääse kurssille, kurssimaksu palautetaan, mutta siitä pidätetään 1,80 € käsittelymaksu.

Mikäli Alppikerho joutuu perumaan kurssin (esim. Ohjaajan sairastumisen ja korvaajan löytymättömyyden vuoksi) alle 8 päivää ennen kurssiajankohtaa kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä.