Alppikerhon pääsiäisreissu keväällä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Paikkana on nyt Rondanen vuoristoalue Itä-Norjassa ja ajankohtana to 6.- ma 10.4.2023. Rondanessa on 10 Norjan kaksitonnisista huipuista. Kolme isoa massiivia nousee kilometrin verran puuttomalta ylängöltä. Kansallispuisto on tunnettu kuivasta ilmastostaan Jotunheimenin suojassa. Uudet ja vanhat jäsenet ovat tervetulleita nauttimaan Norjan keväthangista ja raikkaasta vuori-ilmasta vuosien varrella mahtavaksi muodostuneessa yhteishengessä!


OMATOIMINEN RETKEILY
Mikäli et osallistu kurssille, on retkeily omatoimista. Teemme ryhmissä retkiä, jolloin vaaditaan omat lumivyöryvarusteet, (piippari, lapio, sondi) ja perustiedot vyöryistä, niiden välttämisestä ja vyörypelastuksesta. Ryhmät varmistavat piipparien toimivuuden aina majalta lähtiessä piipparitestillä. Lisäksi osallistujilta edellytetään aiempaa vuoristokokemusta ja kykyä tehdä omien valmiuksien, sään ja lumiolosuhteiden mukaisia reittivalintoja. Suunnitelmat kirjataan ennen retkille lähtöä. Omatoimiset retket eivät siis ole ohjattuja ja toiminta on kunkin omalla kokemuksella ja vastuulla. Ilmoittautuminen majoitukseen/tapaamiseen 30.12. mennessä.


MAJOITUS
Majoituspaikkana on DNT RONDVASSBUN MAJA (1170 mpy),  jonne on 11 km merkitty hiihtoreitti avoimella ylängöllä Mysuseterin kylältä. Useille huipuista voi lähteä nousemaan suoraan majalta! Julkisilla matkustaminen onnistuu Oslon ja Ottan kautta lentäen/junalla ja loppumatka taksilla jopa saman päivän aikana. Kurssilaisille on varattu 8 sänkypaikkaa majoitussalista. Neljän hengen huoneita on varattu yksi ajalle torstai - maanantai, sekä kaksi ajalle torstai - sunnuntai.

Alennushintaan 1150 Nok/yö sisältyy edeltävä päivällinen, seuraava aamiainen 4 eväsleivällä ja (oman) termoksen täytöllä. Makuusalissa hinta on 930 Nok/yö

Myös telttailu on mahdollista, jolloin majan suihkut, wc:t ja kuivaushuone ovat käytettävissä. Telttapaikan lisäksi voi majalta varata aterioita etukäteen.

Majalta voi vuokrata randohiihto- ja vyöryvarusteet etukäteen  (molempia 25 settiä). Kerhon yhteyshenkilöltä lisätietoja. Lähestyminen kylältä majalle on mukavinta tunturisuksilla, ja ahkio helpottaa varusteiden kuljettamista.

Suosittuja ja runsaslumisia hiihtohuippuja ovat Veslesmeden (2015m) ja Ljösåbelgen (1948m). Useat muut voivat olla paljaaksi tuulleita, ja jääraudat + hakku voivat olla joillakin huipuilla tarpeen. Kiipeilyllisiä harjanteita ja couloireita seinämillä löytyy myös alppinismiin vihkiytyneille.

OPASTUS

Opastetut hiihtopäivät ovat pe 7.- la 8.4. Maks. 6 henkeä/opas/päivä, kielenä englanti.

Oppaan päivätaksa on ryhmältä 7000 Nok (~700€), eli pyritään saamaan täysi ryhmä kokoon, jolloin hinta on n.120 €/ naama/pv. Näistä päivistä voi saada todella paljon kiintoisaa tietoa irti hyvien laskureittien ohella!


ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen tällä lomakkeella. Kun kurssi- tai vuodepaikka on varmistunut,  hoidetaan maksut Alppikerhon Holvi-verkkokaupassa. Vahvistamme ilmoittautumiset mahdollisimman pian ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki halukkaat eivät välttämättä mahdu mukaan, mutta jonotuspaikalle voi jäädä. Mikäli toivomasi majoitusvaihtoehto on täynnä saatamme tarjota toista vaihtoehtoa.

MAKSUEHDOT

Majoitusmaksun eräpäivä 31.11. Ilmainen peruutus 30 pv ennen tapahtumaa, sitten 450 Nok peruutusmaksu ja 14 pv ennen täysi hinta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lisätietoja Alppikerhon Rondane 2023 Pääsiäistapaamisesta:  '

Suomen Alppikerho

Suomen Alppikerho

 

Lauri Hietajärvi