⛏️ Avoimet ovet Draikkatornilla Paloheinässä LA 12.2.2022 ⛏️

Pidämme avoimien ovien päivän Paloheinässä drytooling-tornilla lauantaina 12.2. Tervetuloa mukaan kaikki kiipeilystä kiinnostuneet!

Suomen Alppikerho. Avoimet ovet Paloheinän draikkatornilla la 12.2. kello 10-18.

Avoimet ovet 12.2. kello 10-18.

Paikalla on opastusta ja ohjausta kello 10 - 18 välillä Alppikerhon aktiivien sekä hallituksen jäsenten voimin. Pääset tutustumaan drytooling-kiipeilyyn turvallisesti ja hyvässä seurassa.

Drytoolissa käytetään jäähakkuja, joiden terät asetellaan muovisiin tai metallisiin kiipeilyotteisiin sekä jääpiikeillä varustettuja kenkiä (fruittareita), joita potkitaan seinässä olevaan vaneriin. Mahdollisuus on kokeilla kiipeilyä yläköydessä sekä matalalla korkeudella olevia temppuratoja, joissa voi harjoitella figureja.

Lapsille käytössä puiset hakut, suosittelemme laittamaan tukevat kengät jalkaan. Fruittareita löytyy 36 - 45 koon jalkoihin. Jos sinulta löytyy omat valjaat tai kypärä, niin otathan ne mukaan. Myös omat hakut ja fruittarit/jääkiipeilykengät kannattaa ottaa mukaan.

🌭 Alppikerhon puolesta paikalla myös tarjolla hod dogeja, kaasugrilli on kuumana myös omille eväille. Jos sinulta löytyy kotoa puolityhjiä retkikaasuja, niin otamme niitä ilolla vastaan grillin lämmittämiseen.

Paloheinän draikkatorni löytyy Paloheinän ulkoilumajan takaa osoitteesta Pakilantie 124, Helsinki. Helsingin keskustasta pääset helpoiten paikalle bussilla 66, myös bussi 560 ajaa Paloheinän vierestä. Ulkoilumajan vierestä löytyy parkkipaikkoja, muista parkkikiekko.

Voit ilmoittautua mukaan Facebook-tapahtumaan täältä.

Guest User