Alppikerho rekrytoi ohjaajia junnuryhmiin! Haku päättyy 12.5.2024!

Alppikerho rekrytoi ohjaajia junnuryhmiin! Ohjaajia tarvitaan köysikiipeilyn alkeisryhmään, jatkoryhmään ja boulderointiin kaudelle 2024-2025

Junnuryhmän vastuuohjaajan tehtävään kuuluu 1,5h ohjausta junnuryhmässä yhtenä iltana viikossa. Syyskauden aikana ohjauskertoja on 15 ja kevätkauden aikana 15. Ohjaajan palkka on tuntiperusteinen ja se maksetaan kauden päätteeksi.

Vastuuohjaajan työtehtävä edellyttää alkeisryhmässä yläköysikiipeilytaitojen opettamista ja jatkoryhmässä alaköysikiipeilytaitojen opettamista. Aiempi kokemus työskentelystä ohjaajana ja kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Ohjaajalla tulee olla kykyä huolehtia ryhmän turvallisuudesta.

Junnuryhmät toimivat Kiipeilyareenan Salmisaaren, Ristikon ja REDin halleissa. Jokaisella ryhmällä on oma vastuuohjaajansa. Ryhmissä on junnuja 9-vuotiaasta ylöspäin. Junnuryhmien treenejä on arkisin klo 17.00-18.30 ja 18.00-19.30.

Ohjaajan tehtävään haetaan sähköpostitse vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot omasta kiipeily- ja ohjauskokemuksestasi. Hakemus tulee jättää sähköpostitse osoitteeseen junnut@alppikerho.fi 12.5.2024 mennessä

Ville Kyllönen