Kouvolan jääkiipeilyreissu 1.-3.3.2024

Kevät keikkuen tulevi, ja kuivat kalliot. Vaan vielä on hyvä hetki muistella muutaman viikon takaista Alppikerhon jääkiipeilyreissua Kouvolaan.

⛏️ Pitkälle toistakymmentä alppikerholaista kolusi viikonlopun ajan Pyörämäen, Lintojan ja Linnavuoren putouksia. Hajaannuimme pieninä ryhminä eri kohteisiin, niin ruuhkia ei päässyt syntymään. Jäätä oli vielä hämmästyttävän hyvin jäljellä, Linnavuoressa jopa tavallista paremmin.

🍽️ Majoitus hoitui mukavasti paikallisen metsästysseuran majalla, mistä lähimmät putoukset ovat kävelyetäisyydellä. Aamuisin ja iltaisin kokoonnuttiin yhdessä höyryävien kattiloiden ääreen. Keittiövuorot sujuivat mallikkaasti vuoroperiaatteella. Ja sauna tietysti lämpeni iltaisin!

❤️ Puitteet olivat siis enemmän kuin kohdallaan, vaan parasta Alppikerhon reissuilla on tietysti timanttinen seura. Joukkomme koostui jääkiipeilyyn vasta tutustuvista lajin konkareihin. Sulassa sovussa louhittiin jäätä kukin omalla tasollaan.

Kiitos kaikille mukana olleille! Seuraavaksi seura suuntaa jammihanskat kädessä kohti Kustavin halkeamia 24.-26.5., muista ilmoittautua mukaan Holvi-verkkokaupassa! Ehkä Carcassonen uusintaottelu odottaa 😅

#Alppikerho #kiipeily #jääkiipely #iceclimbing #climbing